De recreatiecommissie heeft niet stil gezeten en heeft een aantal tennistoernooitjes in de komende wintermaanden gepland. Dat zijn het Pizzatoernooi op zaterdag 6 november, het Glühweintoernooi op 11 december, het Grote Frietentoernooi op 15 januari, het Tapastoernooi op 12 februari en het High Tea toernooi op 12 maart. Data om alvast te noteren en te reserveren.

Pizza op 6 november van 11.00 – 14.30 uur opent dus de serie wintertoernooitjes. Samen tennissen en na afloop genieten van een heerlijke pizza, vandaar de benaming. We hopen op kraakhelder winterweer, kijken uit naar jouw komst en gaan samen zorgen voor de gezelligheid. Deelname kost € 6,- en schrijf je in voor woensdag 3 november. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Tot dan.

Terugblik op het Bitterbaltoernooi:

Elma Aerts doet verslag: “Het laatste zomer gezelligheidstoernooitje op 18 september kende schitterend weer en een gezellig vol tennispark. Zelfs zo vol dat er een maximum aantal deelnemers van 20 mogelijk was. Je moest je dus snel opgeven.  Via de app tennisfun krijg je een reminder om te op te geven, heel gemakkelijk!

Hanneke en Nelleke (de organisatie) zorgden voor een prima indeling zodat iedereen (voor zover ik kon nagaan) heel leuke wedstrijdjes had. Drie wedstrijdjes van 45 minuten met steeds anderen, heel leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen en met anderen te tennissen. Ikzelf werd erdoor geïnspireerd om weer les te gaan nemen, samen met Mariëtte, die ik op deze zomertoernooitjes heb leren kennen. Enkele reacties die ik hoorde: toegankelijk toernooi voor iedereen, gezellige sfeer, leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, heel lekkere grote bitterballen. Aanrader dus deze toernooitjes, zeker voor diegenen die door de week geen mogelijkheid hebben om te tossen.”

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!