Op maandag 25 maart beginnen de nieuwe series tennis- en padellessen. Op de website van de Bennekomse Tennisopleiding www.btotennis.nl staan de verschillende mogelijkheden om in te schrijven. Dit kan tot 5 maart maar de trainers Jack Engelaar, Sonja Datema en Julian Vink zien de formulieren liever verschijnen zodat zij tijd hebben voor een goede indeling.

Inschrijven kan via website www.btotennis.nl of door het formulier ingevuld op te sturen naar J. Engelaar, Aardbeivlinder 56, 4007 HB Tiel. In de mei- en de zomervakantie gaan de meeste lessen niet door. De roosters van de trainers staan vanaf 19 maart op de website. Voor meer informatie kun je Jack Engelaar bellen 06-20953491 of mailen:

Wie belangstelling heeft om padeltrainingen te volgen, kan meer informatie vinden op de website www.poengelaar.nl. Zo zijn er een korte serie introductielessen en een langere sessie van 10 lessen. Tevens is er gelegenheid clinics te volgen bij een deelname van minimaal 6 personen. Rackets zijn aanwezig tijdens de padellessen en -clinics en hoeven dus nog niet aangeschaft te worden. Je kunt mailen naar .