De slotronde van de interne wintercompetitie op de padelbanen is op 20 april in zomerse temperatuur gespeeld. De 24 deelnemers padelden 2 partijen van 45 minuten. Na afloop werd gezellig nagepraat op het terras. Daarbij verraste Marieke Bosman de organisatoren Wiljan Janssen en Gert Bogers met een attentie als bedankje (foto).

Na de startavond op 19 oktober waren bij deze interne competitie nog 8 speelrondes gepland. De slotronde was dus op zaterdagmiddag. Er hadden zich in het najaar 20 spelers als vaste deelnemer ingeschreven, maar niet iedereen kon op alle data spelen. Uiteindelijk hebben er zeker 30 spelers en speelsters meegedaan. Gerard Monninkhof won op 6 speelavonden in zijn 12 partijen 104 games en is daarmee bij de mannen als eerste geëindigd. Bij de dames scoorde Thea Douma 83 games in 10 partijen in 5 speelrondes en mag zich daarmee winnares van de interne padelcompetitie 2018-2019 noemen.

De wedstrijdcommissie verwacht dat er volgend seizoen weer een interne padelcompetitie gehouden zal worden. Afgelopen seizoen was het de tweede keer en de animo is alleen maar toegenomen. De inschrijving was individueel waarna het speelschema bepaalde welke koppels tegen twee andere, eveneens wisselende tegenstanders, speelden.